PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua?

esillä oleva kuva PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua 737x371 - PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua?

Tämä tuntuu olevan aihe, johon monet ihmiset eivät kiinnitä huomiota – verkkopelaamiseen liittyvät maksut. Sekä teollisuuden että käyttäjien kannalta numeroiden pitäminen rehellisinä voi olla vain hyvä asia kasvavalle ja laajenevalle alalle, sellaiselle kuin nettipelaaminen on. Tästä syystä PayExpo loi suuren konferenssin, johon kaikkien tulisi osallistua.

Tässä näytämme teille muutamia asioita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, jos epäilet tähän konferenssiin osallistumista. Jos haluat siitä enemmän, jatka tämän artikkelin lukemista.

Mitä Se Koskee

postitse kuva PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua Mitä Se Koskee - PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua?

Pelaamisen Maksut -konferenssissa, jossa PayExpo ja ICE yhdistivät voimansa, puhutaan siitä, miten mukavan ja selkeän maksuprosessin omaaminen on hyödyllistä kaikille alan toimijoille. Jos käyttäjä on tyytyväinen siihen, miten heitä veloitetaan ja miten verkkosivulla maksetaan, se näkyy siinä, että käyttäjät palaavat takaisin sivustolle, koska he tuntevat olonsa turvalliseksi siellä missä heidän rahansa ovat.

Syy Osallistua Konferenssiin

postitse kuva PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua Syy Osallistua Konferenssiin - PayExpon Maksut Pelialan Konferenssissa – Pitäisikö Sinun Osallistua?

Kahden päivän aikana rahapelimaailma kokoontuu yhteen lisäämään tietoisuutta alaa koskevista maksukysymyksistä ja keskustelemaan kuinka tehdä kaikista prosesseista helpompia ja luotettavampia kaikille maailman käyttäjille ja verkkosivustoille. Petosten ja hakkerointiyritysten välttäminen on tärkeää.

Tätä kaikkea käsitellään eri puheenvuoroissa, joita tärkeät aiheeseen liittyvät ihmiset ovat valmistelleet osallistujille.

Jos olet kiinnostunut parantamaan verkkosivustosi maksujärjestelmää ja haluaisit tehdä kaiken helpommaksi käyttäjille ja erilaisille vedonlyöjille, tähän konferenssiin osallistuminen on välttämätöntä. Tutustu kaikkeen sitä koskevaan ja hanki lippusi nyt!